大家论坛

 找回密码
 注册
查看: 6570|回复: 24

中石油职称英语培训1-60课词汇语法练习题及答案word下载

[复制链接]

3686

主题

8997

帖子

5万

金币

大家网博士后

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

积分
61283

突出贡献奖英语达人才华横溢论坛活跃职称英语

发表于 2011-7-4 11:33 | 显示全部楼层 |阅读模式
本帖最后由 新鲜芒果 于 2011-7-4 11:34 编辑

Lesson 1  English Is a Crazy Language
1.         English muffins weren’t invented in England _______    French fries in France.
A. while       B. not      C. either      D. nor
2.  Sweetmeats are candies ______ sweetbread, which aren’t sweet, are meat.
    A. what        B. as       C. which      D. while
3.  We take English for _______.
    A. ground      B. great     C. granted     D. grant
4.  But if we explore its ________, we find that quicksand can work slowly.
   A. parade   B. paraphrases  C. paragraphs  D. Paradoxes
5.  Did you make ______ to Tom for his loss?
   A. mend       B. mind        C. amends      D. amend
6.  You can _______ through the annals of history.
   A. combine     B. comb       C. tomb       D. combat
7.  If you have a bunch of odds and ends and get rid of _____________of them, what do you call it?
  A. one but all  B. all only one C. all but one D. all besides one
8. Sometimes I think all the English speakers should ___________ to an asylum for verbally insane.
   A. be permitted B. be omitted C. vomited   D. be committed
9.  How can the _________ be hot as hell one day and cold as hell another?
   A. climate    B. whether    C weather      D. climb
10. You have to marvel at the unique lunacy of a language _________ your house can burn up as it burns down.
   A. what    B. about which    C. of which     D. in which
11. My alarm clock _________ at 6 every morning.
   A. goes on   B. goes off     C. gets up       D. gets out

答案:1D  2D  3C  4 D  5 C  6 B  7C  8D  9C  10 D  11B

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x
回复

使用道具 举报

0

主题

10

帖子

37

金币

大家网小学一年级

Rank: 2Rank: 2

积分
25
发表于 2011-9-8 15:10 | 显示全部楼层
谢谢新鲜芒果!
回复 支持 反对

使用道具 举报

8

主题

29

帖子

521

金币

大家网初中三年级

Rank: 10Rank: 10

积分
443
发表于 2011-12-22 12:05 | 显示全部楼层
谢谢芒果
回复 支持 反对

使用道具 举报

105

主题

1780

帖子

1万

金币

大家网博士生

Rank: 21Rank: 21Rank: 21

积分
12739

热心会员奖杰出会员论坛活跃会计师助理会计师经济师审计师CET4CET6司法一级建造师二级建造师造价师监理师咨询师注册安全工程师

发表于 2011-12-27 08:44 | 显示全部楼层
回复 支持 反对

使用道具 举报

1

主题

431

帖子

3283

金币

大家网大学三年级

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

积分
2794
发表于 2012-1-24 23:33 | 显示全部楼层
感谢分享。知识无价。
回复 支持 反对

使用道具 举报

1

主题

85

帖子

360

金币

大家网初中一年级

Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8

积分
331

宣传大使

发表于 2012-1-30 20:58 | 显示全部楼层
谢谢新鲜芒果!
回复 支持 反对

使用道具 举报

0

主题

482

帖子

2620

金币

大家网大学三年级

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

积分
2247
发表于 2012-1-31 11:01 | 显示全部楼层
谢谢芒果提供的资料!
回复 支持 反对

使用道具 举报

0

主题

18

帖子

397

金币

大家网初中一年级

Rank: 8Rank: 8Rank: 8Rank: 8

积分
331

经济师

发表于 2012-2-7 11:02 | 显示全部楼层
谢谢芒果提供的资料
回复 支持 反对

使用道具 举报

0

主题

1

帖子

14

金币

大家网小学一年级

Rank: 2Rank: 2

积分
12
发表于 2012-3-13 21:00 | 显示全部楼层
谢谢 芒果
回复 支持 反对

使用道具 举报

0

主题

1

帖子

20

金币

大家网小学一年级

Rank: 2Rank: 2

积分
17
发表于 2012-3-20 08:52 来自大家论坛手机网页版 | 显示全部楼层
duoxie
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 注册

本版积分规则



诚聘英才|移动端|Archiver|版权声明|大家论坛 ( 京ICP备06071611号,京公网安备11010802018363号 )

GMT+8, 2018-11-21 22:13 , Processed in 0.254300 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz!

© Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表